Turistička organizacija Pančeva i manifestacija „Dani Vajferta“ učestvuju na ovogodišnjem sajmu „Beogradski manifest“, koji se održava od 22. do 24. maja na Kalemegdanskoj tvrđavi u Beogradu. Naš štand nalaziće se u okviru zone sajma „Aduti Srbije“, u Gornjem gradu Kalemegdanske tvrđave, na poziciji broj 3.

U okviru programa „Beogradskog manifesta“, u subotu, 23. maja u 12 časova, na našem štandu, predstavićemo novu turističku rutu – „Vajfertovu rutu“ i upoznati prisutne goste sa pet važnih turističkih tačaka, koje na najbolji način ilustruju život i delo Đorđa Vajferta u Pančevu. Za tu priliku biće promovisane posebne mape „Vajfertova ruta“ koje sadrže sve relevantne informacije o mestima: Vajfertova rodna kuća, Stara pančevačka pivara, Slavina, crkva Svete Ane i porodična grobnica Vajfertovih. Tom prilikom naš štand će posetiti i predstavnici pokrovitelja manifestacije, grada Pančeva, kao i predstavnici kompanije HEINEKEN Srbija, koja nas podržava u programu.

„Beogradski manifest“ se održava od 22. do 24. maja, na Kalemegdanskoj tvrđavi, i po svom konceptu, raznovrsnosti i ekskluzivnoj lokaciji održavanja jedinstveni je događaj u regionu. Pored sadržaja kojim se predstavljaju najbolje manifestacije i destinacije iz Srbije i okruženja, organizatori su sajam obogatili svetskim atrakcijama kao što su Festival balona i Festival vatrometa. Dnevni i večernji muzički program sajma biće organizovan na više bina, u Gornjem i Donjem gradu. Radno vreme sajma je od 11 do 23 sata, sva tri dana trajanja.